начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

Некоректен наемател

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Некоректен наемател

Мнениеот stoev855 » 13 Дек 2012, 19:50

Наемателя ми освободи имота със задължения 400 лв. (вода и ток) понеже имаше депозит в мен 150 лв. си покрих някои сметки, но все още остават 250 лв за ток понеже върви с 1 месец назад ... Сега като гледам не ми вдига телефона от няколко дни и явно няма намерение да плаща. Въпросът ми е как мога да си получа останалите пари? Имам си договор и лични данни и всичко си е по реда си. Човека е от Пловдив има си и фирма за поправяне на покриви. Дори си тръгна 5 месеца преди да изтече договора.
stoev855
Нов потребител

Re: Некоректен наемател

Мнениеот nezirus » 17 Дек 2012, 14:48

След като подписахте договор за наем, обявихте ли го в общината за да си платите данък за това ? Ако не сте, нищо не може да направите. Ако сте спазили всичко процедури може да го преследвате по съдебен път.
Личен и любовен хороскоп според датата на раждане.
nezirus
Младши потребител

Re: Некоректен наемател

Мнениеот stoev855 » 18 Дек 2012, 01:08

nezirus написа:След като подписахте договор за наем, обявихте ли го в общината за да си платите данък за това ? Ако не сте, нищо не може да направите. Ако сте спазили всичко процедури може да го преследвате по съдебен път.

Че то какво общо има съда с данъчното данъка си е данък? Аз договор си имам с личните данни подписал се е човека ако може да ми пратиш някакъв закон да прочета че търсех ама ...
stoev855
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ