- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Европейският съюз въвежда биометричен граничен контрол
|
|
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Европейският съюз въвежда биометричен граничен контрол
Е, това вече е прекалено. Бях чела за решения на т.н. "Световно правителство", но май нещата наистина стават сериозни. Ще ни описват като говеда, данни за ДНК, ретина, пълно здравно състояние и т.н., няма мърдане. За другите лични данни изобщо да не говорим. Да личните ни права и свободи също няма какво да кажем, просто са потъпкани тотално под привидния предлог, че ще ни пазят по-добре от разни там лоши терористи! А кой ги създава тези терористи, същите хора, които ще ни описват под номерца. Безумие. Е, сега вече почти ще се чувствам като в концлагер, само дето не ме държат гладна. В развитието на нанотехнологиите и тези за контрол над съзнанието ставаме едни живи роботи. Могат да си правят с нас каквото поискат, да ни внушават мисли, да контролират здравето ни и т.н. Следващото, което отдавна са измислили е чип под кожата, с който ставаш напълно контролиран и следен. Тръпки ме побиват. А в същото време хората нехаят и се занивамат с къде по-маловажни неща. Самата аз не зная какво мога да направя срещу това.
- fenix_f
- Потребител
Clavdivs. написа:"Истината е някъде там...."
Внимавайте за пчели /особено до царевични ниви/
Тя истината, че е там - там е.
Искаше ми се някакъв по-смислен коментар да чуя.
Clavdivs,
явно нямаш нищо против пълната информация за теб да е общо достъпна.
- fenix_f
- Потребител
ianeva написа:О, птицо, възкръсваща от пепелта!
Не така към Clavdivs, моля!
И какво толкова му направих на Clavdivs
- fenix_f
- Потребител
Ако знаех какво мога да направя ....
Но поне трябва да има информация за това и тя да достигне до повече хора.
Преди време бях попаднала на предложение в пловдивско училище на децата да се вземат и запазят кръвни проби, вкл. ДНК изследване с мотива като нещо им се случило да ги разпознаят по-лесно Може и да не съм съвсем точна за официално обявения мотив. Ако някой има повече инфо, нека каже и ме коригира. Но за по-лесно разпознаване на децата ни?
Да бяха измислили нещо по-логично за оправдание.
Но поне трябва да има информация за това и тя да достигне до повече хора.
Преди време бях попаднала на предложение в пловдивско училище на децата да се вземат и запазят кръвни проби, вкл. ДНК изследване с мотива като нещо им се случило да ги разпознаят по-лесно Може и да не съм съвсем точна за официално обявения мотив. Ако някой има повече инфо, нека каже и ме коригира. Но за по-лесно разпознаване на децата ни?
Да бяха измислили нещо по-логично за оправдание.
- fenix_f
- Потребител
А защо всичко ми звучи така познато? Не Ви ли напомня за Дж. Оруел? И докато се мъчат да ни убедят, че големия брат е този , който гледа група да ги наречем странни хора в една телевизия, скоро "Големият брат" наистина ще вежда и знае за нас всичко.
За съжаление обаче, на 90% от хората зазяпани в телевизията , не им остава време да разберат кой е всъщност големия брат. Определено трябва да се противодейства,остава само една крачка до монтирането на чип в дланта ни. Не страдам от пароноя, но кой и как ще гарантира ,че няма да се злоупотребява с данните.
За съжаление обаче, на 90% от хората зазяпани в телевизията , не им остава време да разберат кой е всъщност големия брат. Определено трябва да се противодейства,остава само една крачка до монтирането на чип в дланта ни. Не страдам от пароноя, но кой и как ще гарантира ,че няма да се злоупотребява с данните.
- sunrise
- Активен потребител
sunrise написа:А защо всичко ми звучи така познато? Не Ви ли напомня за Дж. Оруел? И докато се мъчат да ни убедят, че големия брат е този , който гледа група да ги наречем странни хора в една телевизия, скоро "Големият брат" наистина ще вежда и знае за нас всичко.
Благодаря ти за коментара.
Събирала съм късчета информация доста време, но когато видях това решение на Евросъюза зяпнах образно казано.
Гаранция за използването на най-интимните и не чак толкова интимни подробности за нас няма. Както винаги е ставало тя ще се използва срещу конкретни хора за тяхната манипулация или "за да играе тоягата". Обикновено срещу тези от нас, които "не слушкат" и "не вървят под строй с останалите". Няма да откриваме тепърва топлата вода.
- fenix_f
- Потребител
Това успях да намеря на първо време, но информация има не малко на много места
http://www.membrana.ru/articles/global/ ... 25000.html
Когато без да разбереш и без да искаш ти вкарват в тялото нещица, подобни на миниатюрни биороботчета, които се контролират отвън и могат да правят всичко в него /при това се самовъзпроизвеждат без особен проблем вътре в теб/, тогава ТЯЛОТО ТИ НЕ Е ТВОЕ, а става чужда собственост. А тези въпросните нещица са толкова микроскопични, че "паркирайки" на коя да е клетка от тялото ни, все едно кораб каца на планетата ни. Мотивите от сорта, че така щели по-лесно да ни лекуват и диагностицират са просто смешни.
А тези въпросните "гадинки", могат да влязат във вас по всякакъв начин - храни, въздух, лекарства, ваксини, вода и т.н.
За новите технологии за контрол над съзнанието изобщо не искам да говоря, че ще стане много потискаща темата. Но това е бъдещето на децата ни. Замислете се!
http://www.membrana.ru/articles/global/ ... 25000.html
Когато без да разбереш и без да искаш ти вкарват в тялото нещица, подобни на миниатюрни биороботчета, които се контролират отвън и могат да правят всичко в него /при това се самовъзпроизвеждат без особен проблем вътре в теб/, тогава ТЯЛОТО ТИ НЕ Е ТВОЕ, а става чужда собственост. А тези въпросните нещица са толкова микроскопични, че "паркирайки" на коя да е клетка от тялото ни, все едно кораб каца на планетата ни. Мотивите от сорта, че така щели по-лесно да ни лекуват и диагностицират са просто смешни.
А тези въпросните "гадинки", могат да влязат във вас по всякакъв начин - храни, въздух, лекарства, ваксини, вода и т.н.
За новите технологии за контрол над съзнанието изобщо не искам да говоря, че ще стане много потискаща темата. Но това е бъдещето на децата ни. Замислете се!
- fenix_f
- Потребител
fenix_f, технологиите за контрол над съзнанието и ума изобщо не са нови, по-скоро методите биват по-стари и по-съвременни. Няма да кажа точното наименование на науката (повечето от вас сигурно знаят за какво става въпрос), но най-голям принос в нея имат руснаци и американци. Ясно защо.
Последна промяна reveta на 15 Юни 2007, 15:51, променена общо 2 пъти
- reveta
- Младши потребител
Clavdivs. написа:Аз като Ви разправям да трепете пчеличките - Вие несериозно било, нещо по-смислено...
- fenix_f
- Потребител
fixxxer написа:На мен пък ми хареса че Клавдий направи хитра алюзия с Екс-Файлс
Да беше приятно.
И аз бих се шегувала, къде с, къде без истина, но някак като зная за какво става въпрос по скоро тръпки ме побиват. А и не мога да се меря с него Той си е уникат.
Razli4na, някои намесват и разни текстове от Библията. Предполагам се сещаш кои.
- fenix_f
- Потребител
fenix_f, не знам за кои говориш, но тъй като си заговорихме на "ти", може би ще е уместно да продължа темата с това, че вероятно библейските текстове свързани с възкресението биха ти допаднали, като имам предвид името, което си избрала във форума. Впрочем, харесва ми.
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:fenix_f, не знам за кои говориш, но тъй като си заговорихме на "ти", може би ще е уместно да продължа темата с това, че вероятно библейските текстове свързани с възкресението биха ти допаднали, като имам предвид името, което си избрала във форума. Впрочем, харесва ми.
Извинете ме, ако обръщението на ти Ви е накарало да се почувствате не добре. Поне в нета искам да забравя официалностите, но не винаги е подходящо. Така че минавам на Вие.
За Библията.
Не съм я чела цялата, но съм срещала коментари на текстове, свързвани със знака на дявола, слаган на лявата или дясната ръка. Не помня добре. Трябва да прелистя доста книги за да намеря точния текста. А възкресението си е нещо съвсем различно от настоящата тема.
- fenix_f
- Потребител
fenix_f: Не съм я чела цялата, но съм срещала коментари на текстове, свързвани със знака на дявола, слаган на лявата или дясната ръка.
Права си.В светлината на това как ще коментирате новината , че motorola са разработили специални чипове , които ще се имплантират в ръцете и чрез които ще могат да се теглят пари от банкоматите, а така също ще съдържат и друга информация за личността.Май , май идва наистина апокалипсиса……………..
- legenora
- Потребител
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|