начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

съд в Страсбург

Re: съд в Страсбург

Мнениеот veraviman » 28 Юни 2010, 16:50

Здравейте!
От 10.02 съм задържава в страна от Евро съюза и и е наложена мярка-домашен арест.При обиск в дома ни,намериха наркотици-бях си в България за година и половина и тъкмо се бях върнала.Мъжът ми задържан почти 6 месеца,не съм имала контакт с него от датата на задържане.Той не е български гражданин.Обвинението към мен е в разпространение на наркотични вещества.Смятам че това е пълен абсурд,тъй като съм отсъствала от тази държава много дълго време,а и при престоя ми тук,контактите са ми били винаги ограничени-едва ли познавам и 10 души.Съдията прецени,че щом наркотиците са били в дома ми,не може да не съм знаела...а тъкмо се бяхме нанесли и дори багажа ни не беше подреден още.Детето ми трябваше да седи в къщи,без да посещава детска градина близо 2 месеца.Искам да знам,какъв е реда за да заведа дело в Страсбург.Делото ми тук е насрочено за 21.септември и смятам,че няма да се развие в моя полза.Ако можете да ме насочите и към адвокат,занимаващ се с дела в Страсбург.Благодаря предварително!!!
veraviman
Нов потребител

Предишна

Назад към Право на ЕС