начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Международно право ? Въпрос

Международно право ? Въпрос

Мнениеот vladooy » 31 Авг 2009, 22:12

Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия ;) та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?
vladooy
Нов потребител

Re: Международно право ? Въпрос

Мнениеот voltron » 01 Сеп 2009, 21:00

.
Последна промяна voltron на 28 Яну 2010, 04:49, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот diaida » 01 Сеп 2009, 23:09

vladooy написа:Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия ;) та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?

Нещо друго ще да е искал да каже "поета" :lol:. Няма такова нещо като смъртна присъда от 25 години. Губи баса вашия приятел. Най-дългите присъди в Гърция са основно за трафик и притежание на наркотици и оръжие. Тогава, като нищо отнася 25 год. при това скорострелно.
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Martini_Bianco » 03 Сеп 2009, 15:48

vladooy написа: в Гърция смъртната присъда била 25 години ...

Което ще рече... убиват те бавно...за 25 години?...
Е, че то и по нашето законодателство има такава :arrow: вижте чл. 46, ал. 1 от Конституцията! :idea:
Martini_Bianco
Младши потребител

Назад към Право на ЕС