начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Отваряне на Кинезитерапевтичен кабинет.

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отваряне на Кинезитерапевтичен кабинет.

Мнениеот nadyadan » 02 Апр 2013, 17:37

Здравейте,

Интересувам се от подробностите около отваряне на Кинезитерапеятичен кабинет/студио. Доколкото сам запозната се изисква назначаване на лекар по физикална медицина. Наскоро научих, че Кинеситерапевт придобил специалност Магистър по Здравен Мениджмънт може да замести тази роля и сам да отвори практиката. друг вариант е отварянето на кабинет за алтернативна/източна терапия, но незнам дали там може да се опоменава услугата кинезитерапия.

Благодаря предварително,

Надя
nadyadan
Младши потребител

Re: Отваряне на Кинезитерапевтичен кабинет.

Мнениеот pawer_19933 » 18 Юни 2013, 21:31

Здравей,
можеш ли да ми обясниш как става това със здравния мениджмънт защото и аз се интересувам!
А можеш ли да работиш с НЗОК и частни здравни фондове!
Благодаря ти предварително!
pawer_19933
Нов потребител

Re: Отваряне на Кинезитерапевтичен кабинет.

Мнениеот lidiqivanova » 20 Яну 2021, 16:51

Здравейте, темата е стара, но по въпроса има развитие и неясноти разбира се :)
От миналата година НС реши , че мед. сестри, акушерките и рехабилитаторите могат да отварят собствени кабинети. Това, което за мен остава неясно е какви точно дейности могат да извършват рехабилитаторите там и с какво се различават тези кабинети от масажните кабинети, които и до сега лесно можехме да отваряме- става дума за рехабилитаторите ?
lidiqivanova
Нов потребител

Назад към Търговско право