начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Питаме към *

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Питаме към *

Мнениеот LuB0 » 29 Юни 2004, 16:23

Здравейте !
Интересуват ме следните неща:
Имам ли право на някакво подпомагане от държавата в моя случай , а той е :
- инвалид съм I-група с 95% нероботоспособност
-имам собствен бизнес
-назначил съм трайно-безработна /от около 8-9 години/ 36-годишна жена с дете на 15 години

И другото което ме интересува е дали мога да получа някакъв кредит и ако да , даа ми кажете от къде и как .
Благодаря
LuB0

Re: Питаме към *

Мнениеот донна2 » 29 Юни 2004, 17:41

за кредит виж тук
http://infouslugi.hit.bg/mikrokrediti.html

вижте какво се предлага като финансиране и кредитиране на страницата на агенцията за малките и средни предприятия
http://www.asme.bg/bg/funding/default.htm

лицето което сте наели съобразно долните разпоредби ли сте назначили

Закон за насърчаване на заетостта
Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2003 г.) На работодатели-микропредприятия, регистрирани по действащото законодателство, се предоставят суми съгласно чл. 30а, ал. 2 за срок 12 месеца за първите пет разкрити работни места, на които са наети безработни лица, насочени от поделенията на Агенцията по заетостта.

Чл. 51. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2003 г.) За всяко разкрито работно място, на което са наети на непълно работно време безработни лица, насочени от поделенията на Агенцията по заетостта, на работодателя се предоставят суми съгласно чл. 30а, ал. 2, но за не повече от 12 месеца.
донна2

Назад към Търговско право