начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Лизинг

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Лизинг

Мнениеот gel » 10 Яну 2004, 18:30

I vtorata proba be6e uspe6na... I taka, na vaprosa:
Iskam da napomnia na kolegata ST., 4e pri naema e nalice "darjane", a ne "polzvane", v smisala na "pravo na polzvane". Imenno zatova dogovor za naem na nedvijim imot ne se sklu4va v notarialna forma, za razlika ot u4rediavaneto na pravo na polzvane.
gel

Мнениеот озадачен » 11 Яну 2004, 18:55

Абе ставаше въпрос да си купя апартамент - рекоха ми "Вземи го нализинг!". А после ми рекоха, че лизинг на недвижим имот не можело да има и все едно си хвърлям парите на вятъра. Така като гледам, за да се застраховам половината трябва да го купя на изплащане, а другата на лизинг !!! Та ако стане нещо поне да имам половин апартамент!!!
озадачен

Мнениеот Montedzemolo » 12 Яну 2004, 09:16

Предмет на договор за лизинг може да бъде както движима, така и недвижима вещ. Това е сигурно! Много лизингови къщи биха се заинтересували от такава сделка, така че опитай.
Montedzemolo

Предишна

Назад към Търговско право