Имам отказ от ТР за вписване на ГФО за 2010г., получен на 03.06.
Въпреки, че е минал срока за обжалване, мога да подам второ заявление с корекция на неизправносттите, като прилагам само нова такса + декл-я по чл. 13, ал.4 +коригираният протокол, заради който ми е отказано вписването, нали?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 04 Дек 2024, 00:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вярно ли е?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Вярно ли е?
Питам, защото четейки коментарите на няколко места беше изразено мнение, че срока за подаване на второ заявление е седемдневен. Аз, обаче, ното в Закона, нито в Наредбата открих подобен текст. Ако може някой да ми подскаже - пропускам ли нещо, и ако да - къде да го търся? Благодаря!
- kristinaangelova
- Нов потребител
Аз нещо не вдявам. Ако ГФО-то е за 2010 г., значи е нормално да се подава през 2011 г.? Или имате предвид, че е подадено през 2010? Я пускайте ново, не му мислете толкоз. Тия отговори за сроковете касаеха кога и как да се разминеш с глоба, ако имаш отказ - демек, докато може да се обжалва отказа, да се пуска ново заявление с тая цел, а не че не може да се пуска изобщо, дори след две години например.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Да, ГФО си е подаден през 2011г., въпросът беше дали да приготвям пак всички документи, или мога да подам само това, което съм коригирала. Благодаря за включването и лека работа!
- kristinaangelova
- Нов потребител
kristinaangelova написа:Да, ГФО си е подаден през 2011г., въпросът беше дали да приготвям пак всички документи, или мога да подам само това, което съм коригирала. Благодаря за включването и лека работа!
Само това , което сте коригирали и декларацията и таксата както сте написала.В заявлението отзад си попълвате номера на заявлението , по което имате отказ и си тиквате документите , който да бъдат добавени оттам към новото заявление.
Успех!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Мерси, REVOLUTION!
- kristinaangelova
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|