- Дата и час: 04 Дек 2024, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧУЖДЕНЕЦ НА ТРУДОВ ДОГОВОР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
ЧУЖДЕНЕЦ НА ТРУДОВ ДОГОВОР
Моля ,ако знае някои да ми отговори.Имам магазинче в което работя сама.Моят съпруг е чужденец и все още е с лична карта за продължително пребиваване.Може ли да работи с мен и да се назначи на трудов договор. Счетоводителката ми каза че не знае .
- bobi-12
- Младши потребител
Re: ЧУЖДЕНЕЦ НА ТРУДОВ ДОГОВОР
Да, може.
- dessys
- Потребител
Благодаря
- bobi-12
- Младши потребител
По принцип може чужденец да работи на трудов договор и преди да има постоянно пр., но е много трудно, почти невъзможно да се сдобиетете с необходимото разрешение за това.
Хубавата новина за Вас е, че има друг начин - но как, ще уточните при консултация с сдвокат.
Хубавата новина за Вас е, че има друг начин - но как, ще уточните при консултация с сдвокат.
- rts
- Активен потребител
Може и да е на граждански договор (след като сте семейство), но най-добре да кандидатства за продължително пребиваване.
Чак пък много трудно...при нас е пълно с молдовци, македонци и руснаци с постоянно пребиваване в страната.
rts написа:По принцип може чужденец да работи на трудов договор и преди да има постоянно пр., но е много трудно, почти невъзможно да се сдобиетете с необходимото разрешение за това.
Чак пък много трудно...при нас е пълно с молдовци, македонци и руснаци с постоянно пребиваване в страната.
- dessys
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|