начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

трудов стаж

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: трудов стаж

Мнениеот донна2 » 28 Юни 2004, 00:05

да съвети ,ама не за теми като твоята
донна2

Мнениеот донна2 » 28 Юни 2004, 00:06

гледай сега да не пуснеш някое по-шантаво питане
донна2

Мнениеот илиян » 28 Юни 2004, 00:07

ясно,за какви теми се дават съвети?!?прочела ли си цялата тема?!а всички съвети който се дават из форума?!
илиян

Мнениеот Gosho » 06 Юли 2004, 17:16

може и проблеми с жените да имам :)) теб това какво те интересува?
Правилно забеляза, че съм употребил умалително, когато говоря по отношение на теб. И си още по-прав, че не те уважавам особено. Дай ми поне една причина да те уважавам - ей така, просто от любопитство. Не се притеснявай за родителите ми :)) Не разбирам едно обаче - щом като си намерил достатъчно помощ тук, за какво още си чешете езиците с дона? Много странно пък дона как намира вдъхновение (и време) да спори с теб (обещавам и аз да не пиша повече по твоя екзистенциален проблем).

"Постъпвайте с другите така, както искате другите да постъпват с вас" - не разбирам, хем искаш съвет, хем ти се обяснява надълго и нашироко защо нямаме право (законово и морално) да ти дадем съвета, хем продължаваш да упорстваш.

На два пъти пишеш на някой от нас дали е чел цялата тема! Аз съм я чел (отново се забавлявах), но това априори е ирелевантно, т.е. без значение. Каза ти се - не можем да ти помогнем. Гледай си сайтовете, питай другаде или директно иди при адвокат, лично, обясни му за "проблема" и ако ти помогне, жив и здрав, и много успехи. Ако не ти помогне, пробвай при друг адвокат - все ще се намери някой, който да откликне. Естествено ще се наложи да му платиш и сигурно ще иска повече от обикновената сума, но това ще е следствие на не толкова законосъобразните съвети, които ще получиш; парите ще са за сметка на собственото му (на адвоката!) чувство за чест и отговорност.

поздрави
Gosho

Предишна

Назад към Трудово право