начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотношения

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотношения

Мнениеот diamond65 » 31 Юли 2016, 20:37

Здравейте!
Имам фирма за международен траспорт.През месец март двама от моите шофьори са превишили скоростта в Италия. На 29 юли получавам писма с глобите, снимки, всичко описано подробно. Глобата е на името на фирмата и трябва да я платя максимално бързо за да ползвам отстъпка. Въпроса е, че тези шофьори вече не работят при мен и аз няма как да им удължа въпросните глоби от заплатите. Дайте ми съвет какъв е законовия начин да си събера парите от тях. Те са работели при мен два месеца след нарушението, а то идва след 5 месеца закъснение, аз от къде да зная, че те за направили нарушение за да ги държа на работа, и да си изплатят глобата. Мога за докажа, че са работили при мен чрез трудов договор, командировачно, тахо-шайба /написана собственоръчно/, снимките от камерата.
diamond65
Нов потребител

Re: Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотнош

Мнениеот jhoro » 31 Юли 2016, 23:36

Граждански иск.
jhoro
Активен потребител

Назад към Трудово право