Здравейте, моля Ви да ми помогнете! Майка съм на 2 деца, малкото ми дете навърши 2 години и се върнах на работа. Но работодателя ми, при който съм на постоянен трудов договор в "Близу Медия Енд Броудбенд", които от миналата година са собственост на Мтел. Аз работех в дирекция Финанси, които изцяло са прехвърлени на нови договор към Мтел. Т.е. във предишната ми дирекция в Близу съм останала само аз. Като дейност дирекцията не функционира, но като юридическо лице ще съществува поне още 1 година. Мтел засега не желае да ме преназначи на договор към
тях. От една седмица ходя на работа в сградата на Мтел, но на практика не правя нищо, дори нямам карта за достъп, само временна за посетител. Казват ми че, ако 15 дни работодателя не ми възложи работа, може да се издаде заповед за престой и тогава аз нямам защита от закона като майка на дете под 2 години. Моля посъветвайте ме какво мога да направя. Какви са моите права и какви на работодателя ми в тази ситуация? Предварително, Искрено Ви благодаря! Ще очаквам с нетърпение Вашият отговор.
- Дата и час: 27 Ное 2024, 23:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Казус по трудов договор на майка с 2 деца
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|