начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Ходене на работа по време на платен отпуск

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ходене на работа по време на платен отпуск

Мнениеот 197428 » 25 Апр 2014, 23:26

Здравейте,бях в отпуск за отглеждане на дете да 2 г.трябва да се върна на работа и имам 65 дни платен отпуск.Работодателя ме моли да използвам 40 дни от отпуска веднага(защото точно толкова дни и трябват на жената която ме замества до пенсия) но аз искам да си ползвам дните след 2 месеца.Влязох в положение на жената и се разбрахме устно с работодателя,че ще си ползвам отпуската когато той иска но формално, аз ще си ходя през това време на работа и ще изпълнявам съвестно задълженията си а после ще ползвам компенсация (не в пари а в ДНИ)за времето,когато съм била на работа а официално съм в отпуск,когато ми трябват т.с след 2 месеца.Въпросът ми е всичко това стана устно как да съм сигурна,че той няма да се отметне от уговорката и може ли предварително да се обвържем с документ че ще мога да ползвам дните в които съм била на работа а официално съм в отпуск като компенсация когато на мен ми трябват.
197428
Нов потребител

Назад към Трудово право