начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

въпрос-спешно

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос-спешно

Мнениеот vipi » 07 Апр 2004, 19:02

опитват се да ме уволнят,и са ме привикали да давам писмено обяснение защо не съм се явявала на работа за 1 ден,само че аз съм в болничен и се чудя трябва ли да отида да дам писменото си обяснение или да сторя това след като ми изтече болничния и отново трябва да съм на работа.
vipi
Нов потребител

Re: въпрос-спешно

Мнениеот donna2 » 07 Апр 2004, 19:16

този 1 ден явно не сте били в болнични , след като сте в отпуск по болест писмените обяснения ще давате след като изтече болничничният и като се явите на работа
donna2
Потребител

Мнениеот miss pravo » 07 Апр 2004, 20:17

a koi e kazal 4e pismenite obyasneniya ne mogat da se izpratyat..napishi gi samo i di prati na rabotodatelya..
miss pravo

Мнениеот donna2 » 07 Апр 2004, 20:18

и за какво да бърза нали е в отпуск
donna2
Потребител

Мнениеот miss pravo » 07 Апр 2004, 20:20

syglasna sym, no ako e vajno i rabotodatelya tolkova napira...
miss pravo

Мнениеот donna2 » 07 Апр 2004, 20:26

и да напира нищо не може да направи ,най много нашият човек да уведоми инспекцията по труда че го безспокоят по време когато е болнични и му искат обяснения в този момент
donna2
Потребител

Назад към Трудово право