- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Луди стават административни ръководители
|
|
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Anonymous написа:Боже,Боже...............сега открих темата,обаче направо имам сърцебиене-дължащо се на лицето"Председател"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!коментар е излишен,но ако е възможно въпросното лице да излезе от анонимност,защото имам добри контакти в лекарските среди и обещавам психиатрите истински адекватно да подходят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моля ви г-н"Председател"-нека ви помогнем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!аз съм жена,на 25,скорозавършила,САМО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ ВИ ИДВА ВРЕМЕТО-ВАС НЕ ЕС,А ПРИРОДАТА ЩЕ ВИ ЗАТРИЕ!И ОЩЕ НЕЩО-УЧИХ И ЗАВЪРШИХ С ЖЕЛАНИЕ И СТРАСТ ИСТИНСКИ ДА РАБОТЯ В СИСТЕМАТА-МАКАР И БАНАЛНО-НАИСТИНА МИРИШЕТЕ,АМА НА МЪРША-ЗАТОВА ОЧАКВАМ ПРИРОДАТА ДА ВИ ОТСЕЕ!!!!ТА НА МЕН НЕ МИ ПУКА-ЩЕ ВЪЗИРАМ В ЧУЖБИНА,ЩЕ МИЯ ЧИНИИ,НО НЯМА ДА СЪМ ЖАЛКО СЪЩЕСТВО КАТО ВАС!!!!!!С ДВЕ ДУМИ НЕ МЕ ПЛАШИТЕ,НО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОГНА!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ МОГА САМО ДА ВИ ПРОСТЯ ЧЕ МЕ ОТВРАТИХТЕ ОТ СПОРТА-БОРБА,А БЯХ ПОЧИТАТЕЛ ОТ ДЕТЕ!ПОЗНАВАМ ЛИЧНО НАЙ-ТИТУЛОВАНИТЕ ОТ ТОЗИ СПОРТ,ЗАЩО ГИ СРАМИТЕ ТАКА!!!????
И ВЪОБЩЕ-ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА БОЛЕН,КОГА СЕ РАЗБОЛЯХТЕ,ТАКА УВРЕДЕН ЛИ СТЕ РОДЕН!!!!!????????
НЕКА ДА ВИ ПОМОГНЕМ!!!!!!!!!!!!!
- Гост
Председател написа:В началото на година влиза един такъв наперен 'борец' при мен (приказвал разни работи за мен и колежка - корумпиран съм бил, пияница съм бил, кур.в.ар съм бил и нищо не съм разбирал от право). Викам "к'во си говорил ти, бе?" Мълчи. "Такъв ли съм ..." Мълчи! Шамара, шамар, взе да бяга ... ритник, шамар ... Потече му кръв от носа на клюкара ... Викам: "айде бегай и да не съм чул повече такива работи" Той вика: "Нема, г-н Председател. Искали са да ме дискредитират пред Вас. Как ще говоря такива работи" и се извинява. Излиза и една колежка го видяла окървавен, раздърпан и го пита: "Какво се е случило?" Той казал: "Нищо! Бихме се с Председателя" Умрях от смях като го чух това! Сега е мой човек ... и много кротък. Такива борци сте и вие!
...и накрая се събуди с отвити крака.
- Гост
Безплатно за болни.
Работя като психиатър от 25 години. Преди 15 години имах един много тежък случай с един пациент, който беше с много тежка диагноза. Тогава си мислех, че никога повече няма да ми се отдаде случай да работя с толкова труден и интересен от професионална гледна точка пациент. Е, тогава нямах този опит и рутина, който имам в момента като психиатър, но определено мисля, че мога да му помогна и съм сигурен, че шоковата терапия все още помага в определени случаи- като този.
Отскоро вярвам в Бог, защото Той ми прати Председателя! Благодаря Ти Боже!!!
Отскоро вярвам в Бог, защото Той ми прати Председателя! Благодаря Ти Боже!!!
- д-р Георгиев - психиатър
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|