"Съдебната система все повече се превръща в място за бързо забогатяване. Появи се и професията „посредник”"
http://lex.bg/bg/news/view/29405/comments/
03.04.2009 от сп. "Правен свят"
Автор Димо Недялков
Защо ли си мисля, че някои хора тук веднага ще ни кажат, че този човек има богато въображение и не познава нещата отвътре, като тези някои хора, които са "в кухнята" на правосъдието ?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Появи се и професията „посредник”
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Re: Появи се и професията „посредник”
Керелов , ми тоз Димо Недялков до сега де е бил? Да не пада от марс тоз чиляк?!
- miriam
- Потребител
Не знам защо, при положение, че винаги се заричам, че няма да чета, да се връзвам и съответно кометнирам, винаги като чета подобни неща ме хваща бяс и за съжление си го изкарвам на детето...
Керелов, знаеш ли, че всяка година си търся по банковите сметки тея пари, които са ми дадени (особено като си попъвам данъчните декларации)- знаеш ли колко добре ще ми дойдат, ама нейсе... или посредникът ми е калпав, или живея на друга планета, не знам...
Лошото е, че си вЕрвате
Керелов, знаеш ли, че всяка година си търся по банковите сметки тея пари, които са ми дадени (особено като си попъвам данъчните декларации)- знаеш ли колко добре ще ми дойдат, ама нейсе... или посредникът ми е калпав, или живея на друга планета, не знам...
Лошото е, че си вЕрвате
- karlson
- Потребител
В една стая има двама съдии - единият корумпиран, а другият не.
Очевидно, съдебната система е 50% корумпирана.
Очевидно, съдебната система е 50% корумпирана.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Всичко прочетох, всичко допускам, само че има едно нещо - за да има посредници, както и всякакви други утайки блокиращи правосъдието, преди всичко трябва да има МАГИСТРАТСКИ ОТРЕПКИ, които да получат крайната част, да "подковат" и "процесуално наместят" финансовата част, и не на последно място да я "обезпечат" с така желания от субекта правен изход. Какъв посредник ще има да речем, и на кого ще даде парите, ако да речем аз му покажа средния....на папата ли??? Изхода му е следния....да чака по - високо процесуално ниво, за да плати там. Амо и там ако го отхвърлят...какво ще стане???
Тоест извода е един...за да има такива "посредници - престъпници", трябва да има "нагъзен магистрат".....нали разбирате??? Който да приеме това което се дава - не виждам друг начин да съществува такава "фигура" в правния мир.....не мислите ли така???
Тоест извода е един...за да има такива "посредници - престъпници", трябва да има "нагъзен магистрат".....нали разбирате??? Който да приеме това което се дава - не виждам друг начин да съществува такава "фигура" в правния мир.....не мислите ли така???
- INVESTIGATOR_OSLS
- Младши потребител
Проблема е в това да се плащат високи заплати, както и бонуси - включително за водене на дело с обществен интерес - например аз знам като адвокат, че ще получа хонорар върху материалният интерес и това ме мотивира в пъти повече.
Но то е и до етика, не е изключение адвокати да предават клиентите си.
Но то е и до етика, не е изключение адвокати да предават клиентите си.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|