- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
назначаване в прокурарурата
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
назначаване в прокурарурата
Като гледам дневния ред на ВСС за днес- предложенията са изцяло за преназначаване на следователи в прокуратурата.Виждам обаче също така, че се прехвърля и щата от следствието, т.е. това е нов щат. Какво мислите- означава ли това, че има шанс за простосмъртни да бъдат назначени в прокуратурата/ на свободните в момента щатове/ или 1 година ще изчакваме следователите. Виждам също така обявени конкурси- заслужава ли си да подавам молба, ако имат инструкции да назначават само следователи?
- тя
Правилно, колега! Следствието преминава в прокуратурата с щата си! Нищо не Ви пречи да кандидаствате за свободните длъжности към районните прокуратури.Няма никакви инструкции или други разпореждания, които да предвиждат именно на тези щатове да бъдат преназначени следователи.Колкото до "простосмъртните" към които се причислявате, нищо не пречи да кандидаствате за посочените длъжности, стига да отговаряте на изскванията на ЗСВ! Успех Ви желае един добър следовател / все още от непреназначените /
- Top sledovatel
Благодаря за отговора на топ следовател!
И на мен ми изглежда логично да е така, но си мислех, ако се преназначат всички следователи и освен това и други хора- няма ли да станат малко множко прокурорите?!
Нещо знаете ли за наблюдаващите прокурори- бях чула, че ще бъдат около 800 за цялата страна.....
И на мен ми изглежда логично да е така, но си мислех, ако се преназначат всички следователи и освен това и други хора- няма ли да станат малко множко прокурорите?!
Нещо знаете ли за наблюдаващите прокурори- бях чула, че ще бъдат около 800 за цялата страна.....
- тя
Първо по въпроса за вчерашното заседание Маг ето ти линка там има всичко http://www.mediapool.bg/search/?stext=% ... 0%BF%D0%BA, А на колежката ще пожелая успех, от следователите който и да отиде в прокуратурата отива си с бройката, компа си и административния персонал даже.Аз лично също бях простосмъртен и успях пожелавам Ви успех най-искрено.
- mm222
- Потребител
Първо по въпроса за вчерашното заседание Маг ето ти линка там има всичко http://www.mediapool.bg/search/?stext=% ... 0%BF%D0%BA, А на колежката ще пожелая успех, от следователите който и да отиде в прокуратурата отива си с бройката, компа си и административния персонал даже.Аз лично също бях простосмъртен и успях пожелавам Ви успех най-искрено.
- mm222
- Потребител
Re: назначаване в прокурарурата
тя написа:Като гледам дневния ред на ВСС за днес- предложенията са изцяло за преназначаване на следователи в прокуратурата.Виждам обаче също така, че се прехвърля и щата от следствието, т.е. това е нов щат. Какво мислите- означава ли това, че има шанс за простосмъртни да бъдат назначени в прокуратурата/ на свободните в момента щатове/ или 1 година ще изчакваме следователите. Виждам също така обявени конкурси- заслужава ли си да подавам молба, ако имат инструкции да назначават само следователи?
Съжалявам, че ще те разочаровам, но това си е факт - първо ще уредят всички следователи, пък за после щели да видят. Една позната имам дознател която кандидатства за свободна щатна бройка прокурор и ВСС й отхвърли молбата, мотиви естествено не се посочват, но ние си ги знаем. Така че ориентирай се както ти сама пишеш поне 1 година и след това пробвай.
Успех!
- janet_k
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|